Ai auzit despre aparatul dentar Iconix ?

Daca imaginea ta si calitatea tratamentului sunt importante pentru tine, ICONIX poate sa fie solutia perfecta pentru tine!

Si tu ai nevoie de aparat dentar?

Nu esti singur, aproximativ 50% a populatiei adulte are nevoie de aparat dentar pentru probleme functionale, conform unor studii publicate pe portalul american NCBI. Procentul este si mai mare, daca tinem cont si de problemele ascunse.

Atunci cand alinierea defectuoasa a dintilor este cauza problemelor dentare, tratamentul cu aparatul dentar reprezinta solutia perfecte. Cu cat se diagnostizeaza mai repede problema, cu atat mai repede putem oferi rezultatele asteptate.

Aparat dentar ICONIX

Probabil ai auzit deja despre aparatul dentar fix metalic, aparatul fix ceramic, aparatul safir, aparatul lingual si clear aligner, noi insa vrem sa-ti prezentam o solutie noua si revolutionara: aparatul fix ICONIX ®

Cine fabrica aparatul dentar Iconix?

Compania American Orthodontics (AO), a fost fondata in 1968 in Wisconsin, Statele Unite ale Americii. Cu peste 700 de angajati la nivel mondial, cu produse disponibile in peste 100 de tari, American Otrhodontics este unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive medicale in domeniul ortodontic.

Unul dintre aceste aparate este Iconix Aesthetic Braces, un aparat dentar revolutionar lansat in 2019, care reprezinta cea mai recenta inovatie in ortodontie.

De ce este aparatul dentar ICONIX asa de special?

Acest aparat dentar fix face parte din gama de produse premium, destinat pacientilor pretentiosi cu exigente mari in ceea ce priveste calitatea si estetica.

1. Fiind placat cu rodiu, seamana mai mult cu o bijuterie dentara de culoarea sampaniei, de o discretie eleganta. Pe langa functionalitatea oferita are o estetica deosebita foarte agreata de pacientii pretentiosi. Un proces unic de fabricatie, cu un finisaj neted de zirconiu asigura ca acesti brackets isi vor pastra proprietatile pe toata durata tratamentului. Atunci cand acestia sunt combinati cu arcuri aurii și ligaturi transparente, Iconix oferă o solutie ortodontica, cu o estetica unica. Culoarea brackets-urilor se apropie foarte mult de culoarea naturala a dintilor si ofera o stralucire aparte intregii danturi. Aceasta sclipire este accentuata de arcul estetic din inox placat cu Rhodium.

aparat dentar iconix placat cu rodiu
bracketuri placate cu rodiu

2. Bracket-urile ICONIX au un design intuitiv, pentru a facilita o mai bună plasare a bracket-urilor de catre medicul ortodont, garantand rezultate excepționale. Totodata, dispun de tehnologia patentata Diagonal Torque și Diagonal Angulation, deosebindu-le de alte sisteme metalice. Astfel ofera o solutie ideala de tratament cu mai putine recolari de bracket (repozitionare a bracket-ului) si indoiri ale arcului, si totodata rezultate mai rapide.

3. Brackets-urile sunt proiectate in asa fel incat au cel mai redus profil si un design conturat, ceea ce imbunatateste confortul pacientului și reduce interferentele ocluzale. O interferenta ocluzala este orice contact intre dinti care impiedica sau limiteaza miscarea armonioasa a mandibulei, astfel cauzand pacientului durere.

4. Sistemul ortodontic Iconix asigura o versatilitate crescuta in planificarea tratamentului, pentru ca se poate combina foarte usor atat cu bracket-urile safir Radiance Plus cat si cu cele autoligaturante.   

5. Intrebarile tale sunt importante pentru noi. Mai multe informatii interesante legate de aparatele dentare le gasesti in aceasta postare. Dar daca mai ai intrebari, iti raspundem bucurosi prin email, mesaj, telefonic sau face-to-face. 

Zambetul tau este unul dintre primele lucruri pe care cineva le observa la tine. Iconix se imbina armonios cu dintii tai si iti permite sa fii mandru de zambetul tau chiar si pe perioada tratamentului ortodontic, in timp ce dintii tai sunt indreptati. La Platinum Dental Center nu acceptam compromisuri cand este vorba despre calitate superioara si rezultate exceptionale. Astfel am ales sa lucram cu aparatele dentare manufacturate de firma American Orthodontics, lider de piata si castigatoare a mai multor premii pentru calitate si inovatie.

iconix - aparate dentare