Metode de plată

Plata consultațiilor, tratamentelor şi a investigațiilor radiologice, se face la Recepție, la începutul sau la sfârșitul şedinţei

Plata consultațiilor, tratamentelor şi a investigațiilor radiologice, se face la Recepție, la începutul sau la sfârșitul şedinţei

Aveți posibilitatea de a plăti în numerar în lei românești sau contactless cu card bancar de debit / credit sau card virtual

NOU! La centrul de excelenta Platinum Dental Center puteți beneficia de servicii medicale în rate fixe, credit doar cu buletinul, simplu si rapid.

Mai multe detalii la recepția clinicii sau la nr de telefon : 0771002541

O solutie simpla pentru dintii decalati, strambi sau suprapusi

CALCULEAZA RATELE   

Soluția de finanţare o oferim prin parteneriatul nostru cu TBI Bank -> 6 până la max. 60 de rate egale și fixe!

Datorită soluţiilor noastre de creditare, pacienţii pot să-şi recapete zâmbetul mult visat şi sănătatea cu efort minim si fără presiune asupra bugetului.

  • SIMPLU DE OBŢINUT

    Punem la dispoziţia pacienţilor un proces de finanţare 100% digital fără a fi nevoie de documentaţie fizică şi fără deplasări către bancă. Simularea, graficul de plată şi aplicarea se realizează direct la recepţia clinicii. Platforma este conectată la ANAF şi Biroul de Credit astfel încât pacienţii află pe loc dacă sunt eligibili pentru finanţare.

  • APROBARE RAPIDĂ

    Aprobarea creditului se obţine în maximum 30 de minute de la încărcarea documentelor, iar semnarea contractului se realizează prin sms sau email. Din partea pacientului este nevoie doar de un document de identificare.

  • GRAD DE APROBARE RIDICAT

    Transparenţa şi acceptarea tuturor tipurilor de venituri – inclusiv veniturile realizate în străinătate- garantează cel mai mare procent de aprobare a creditului de pe piaţă.

Află tot ce vrei să ştii despre tratamentele stomatologice în rate