Dr. Degan Andrada

Medic Dentist Rezident Endodonție

Dr. Andrada Maria Degan este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu Mureș, promoția 2018. În timpul facultății și-a desfășurat stagiile de practică în Germania, perioadă în care a realizat importanța muncii într-o echipă multidisciplinară și beneficiile aduse pacienților.

Fiind o fire atentă la detalii, cu multă răbdare dar care totodată iubește provocările, a ales să se specializeze în endodonție, astfel, din anul 2020 a început studiile în programul de Rezidențiat pe aceasta ramură în cadrul Facultății de Medicină Dentară din Cluj Napoca.

„ La Platinum Dental Center am descoperit în primul rând oameni minunați, o echipă de specialiști orientată către nevoile pacientului.

Din dorința de a obține cele mai bune performanțe ca și medic, pe lângă rezidențiat, particip periodic la congrese și cursuri de specializare, având certificare în tratamente endodontice la microscop. Sunt de părere că străduința pentru un tratament corect realizat, cu rezultate predictibile este o dovadă de respect pentru pacient și o calitate care mă diferențiază și mă dezvoltă din punct de vedere profesional.

Sunt pasionată de sport și iubesc să îmi petrec timpul liber cu prietenii, făcând drumeții pe munte.”