Dr. Kallel Zied

Medic Specialist Ortodonție si Ortopedie Dento-facială

Dr. Kallel Zied a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca in anul 2012, fiind medic specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială din anul 2015.

Medicul Ortodont este specializat în prevenirea și tratamentul pozițiilor defectuoase ale dinților și tratează anomaliile dentomaxilare.

”Motivul pentru care am ales să profesez în această specializare este dorința de a reda pacienților zâmbetul dorit. Îmi doresc să practic ortodonția în așa fel încât să obțin rezultate excelente și stabile în timp, folosind toate cunoștințele mele în folosul pacienților.

Din acest motiv, este foarte important pentru mine să mă dezvolt profesional si să acumulez noi cunoștințe de specialitate participând la cursuri organizate atât în țară cât și în străinătate.

Satisfacția pe care o primesc la finalul tratamentului, în momentul în care după îndepărtarea aparatului pacientul se uită în oglindă și zâmbește fericit este greu de descris în cuvinte, însă am certitudinea că este ceea ce mă motivează să fiu mai bun în ceea ce fac.

Fiecare caz prezintă un nivel de dificultate diferit, astfel că această specializare îmi menține mereu interesul viu să descopăr noi tehnici și metode de tratament.

La Platinum Dental Center am acces la echipament de ultimă generație și pot oferi pacientului încrederea de care are nevoie pentru a urma cu plăcere planul de tratament.

Îmi doresc constant să mă perfecționez în această specializare, iar comunicarea eficientă atât în relația medic-pacient cât și în relația dintre colegi este esențială pentru ca pacientul să beneficieze de un tratament care să aducă bucuria unui rezultat perfect.”

”Dacă îți dorești succes în viață, fă perseverența cel mai bun prieten al tău, fă experiența consilierul tău înțelept, fă precauția fratele tău cel mare și fă speranța geniul tău păzitor. – Joseph Addison”