Ofertă Specială la Consultație Aparat Dentar Safir

Consultație la 1!

Economisești 98%!

Ai așteptat soluția potrivită să îți îndrepți dinții strâmbi sau înghesuiți? Acum e momentul!

Ai așteptat soluția potrivită să îți îndrepți dinții strâmbi sau înghesuiți? Acum e momentul!

Platinum Dental Center din Cluj Napoca oferă la doar €1, adică o reducere de 98%, consultația la tratamentul ortodontic cu Aparat Dentar Safir luna aceasta.

O solutie simpla pentru dintii decalati, strambi sau suprapusi

O solutie simpla pentru dintii decalati, strambi sau suprapusi

Aparatul Dentar Safir este soluția care îți va oferi dinți frumoși și drepți, fără aspectul aparatelor dentare metalice. Este eficient și are aspectul plăcut fiind format din safir (mineralul al doilea cel mai dur, după diamant) și folosit pentru a-ți aduce gentil dinții în poziția corectă. Aparatul poate rezolva probleme de la dinții strâmbi până la dificultăți ale mușcăturii.

De ce Aparatul Dentar Safir Transparent?

> Aparatul dentar aproape invizibil îl face neobservabil când îl purtați

> Anomalii dentare complexe? Aparatul le vindecă și îți oferă rezultate excelente.

> Se potrivește pentru tine și nevoile tale deoarece poate fi purtat de adulți, adolescenți și copii fără nici o problemă.

> Aparatul nu influențează masticația și vorbirea iar datorită materialului ușurează igiena, făcându-l foarte ușor și plăcut de purtat în timpul tratamentului.

> Datorită bracketurilor din safir cu margini rotunjite și netede, aparatul îți asigură un confort sporit comparativ cu alte aparate și reduce șansele de a irita obrazul in interior.

Bună! Suntem atât de bucuroși că dorești Consultație la Aparatul Dentar  Safir și vezi ocazia de a-ți transforma zâmbetul cu noi!

Pot să-ți pun o întrebare?

Cum ar fi dacă ai putea veni la o clinică stomatologică pe care ți-ar plăcea să o vizitezi … cu personal care ascultă, îi pasă și care pune accent pe îmbunătățirea vieții tale?

Suntem pasionați de înfrumusețarea zâmbetelor și îmbunătățirea vieții.

Platinum Dental Center nu este despre noi, pentru că noi suntem despre tine. Ne pasă de tine ca persoană. Vrem să te ajutăm să înveți despre sănătatea ta orală, să te ajutăm să înțelegi soluțiile de tratament, să te ajutăm să iei cele mai bune decizii pentru tine.

Vei observa rapid că Dr. Kallel Zied emană pasiune, sinceritate și empatie. Înțelegem cum este să fii neliniștit când îl vezi pe dentist, așa că ne asiguram că fiecare persoană care intră în clinică se simte în largul său și confortabil înainte și în timpul tratamentului. Totul este despre tine!