No language barriers

Yes, we have no language barriers! We speak native English, Romanian, Hungarian, Arabic, Italian, French, Spanish and German languages.

Just contact us and you will be helped as soon as possible!

Nu sunteți din Cluj-Napoca?

Nici o problemă!  De ce să nu transformați o intervenție stomatologică într-o minivacanță?

Puteți combina plăcutul cu utilul. Astfel puteți să vizitați orașul nostru Cluj-Napoca, “Capitala Transilvaniei”, plus împrejurimile și să plecați cu amintiri de neuitat și cu o dantură sănătoasă și un zâmbet strălucitor.

Ce trebuie să faceți?

Să ne trimiteți o radiologie panoramică, după care vom face un plan de tratament și împreună hotărâm când începem intervențiile.

Vă oferim transparență în ceea ce privesc costurile intervențiilor și vă răspundem cu drag la orice întrebare, orice nedumerire avută în prelabil.

Idei pentru vacanță

Vă putem ajuta să vă găsiți cazarea ideală și vă vom sugera câteva locații unde să vă petreceți timpul liber rămas între intervenții.

Un obiectiv turistic important este Salina Turda aflată la doar 30 km, un loc mirific și cunoscut mondial.

Dacă vă plac drumețiile nu trebuie să ratați Cheile Turzii, rezervatie naturală și arie protejată cu un iz pitoresc sălbatic care se află la 35 km de noi. Clujul în sine este împânzit de locuri minunate atât culturale cât și sociale sau istorice de vizitat sau pur si simplu pentru a petrece timp prețios pe străzile vibrante, restaurante sau puburi pline de energii pozitive.

turism-dentar-tbi